İZMİR / BORNOVA - Sıdıka Rodop Anadolu Lisesi

Sıdıka Rodop Anadolu Lisesi

Burak Reis Cad. No75 Çamdibi Bornova/İZMİR
Vizyon
Bilim ve teknoloji üretebilen ve kullanabilen, değişime ve gelişime açık, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir dil bilen, kendine güvenen,katılımcı, kendini sorgulayan, sorumluluk bilincine sahip olan, dürüst, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Bağlantı :ADSL (1 Mbit)
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
FUEL-OİL KALORİFER
Ulaşım
Okulumuzun önünden 250,54,119 nolu belediye otobüsleri ile, Kahramanlar-Işıkkent minibüsü geçmektedir.