İZMİR / BORNOVA - Sıdıka Rodop Anadolu Lisesi

Günnur YETİM - OKUL MÜDÜRÜ

1973 yılında İstanbulda doğdu.İlk öğretimini İstanbul´da bitirdikten sonra Ortaokul ve Lise öğretimini Suphi Koyuncuoğlu Lisesi´nde tamamladı.1994 Yılında Hacettepe Üniversitesi Felsefe Bölümün´den mezun oldu. Van , Kemalpaşa  Bornova´da farklı  Liseslerde öğretmenlik yaptıktan sonra.2016 yılında Bornova Mazhar Zorlu Mesleki Teknik Andolu Lisesi´nde müdür yardımcısı olarak göreve başladı.2018 yılında Ege Üniversitesi Eğitim Yönetmi Teftişi ve Planlaması Bölümünde tezsiz yüksek Lisans yaptı.Göreve Yeni Başlayan Okul Yöneticilerinin Karşılaştıkları Sorunlar ve Çözüm Önerileri Başlıklı makalesi yayınlandı.2021-2023 yılları arasında Bayraklı Mustafa Kemal Anadolu Lisesi´nde müdür yardımcılığı yaptıktan sonra 31.10.2023 tarihinde Bornova Sıdıka Rodop Anadolu Lisei´nde okul müdürü olarak göreve başladı.